Любов безкорислива

Любов’ю користуються і користуються по всякому. Але ж любов безкорислива, чому нею користуються? Я постараюсь дістати правильні слова з свого серця і душі яка хоче наповнюватись і пізнавати та доповнюватися тільки справжньою істиною любов’ю, щирою, чистою та безкорисливою… Можливо ви знаєте мене іншого. Ну привикайте до теперішнього. І якщо непишу правильно можете мене поправити і доповнити і пробачити, а з цього і починається любов. Ми всі одинакові і від одного Бога і маєм бути однодумці, а однодумці будемо тоді, коли віднайдемо нами

загублену істину любов. Пишу щиро і стараюсь написати від серця. Ще також вставлені рядки із Біблії. Скажу так: людина має бути як і в душі так і зовні однаковою. Бо як тіло від душі віддалене, то тіло не може керувати душею, так і душа не може направляти тіло. Бо самі знаєте лукава людина( російською-двуличная) яка це є людина. Ми в житті нераз такими бували і треба в цьому признатись. А чому у нас це пробуджується, а тому, що незнаємо істини, не пізнали ми справжньої любові. А звідси і корисливість любові. Не користуйтесь любов’ю, а віддавайте її. Бо Любов (грец. agape, в значенні глибокого духовного милосердя, доброти,
співчуття) – найперша християнська чеснота, і також виявлення дару Святого духа. Пише Павло у “Посланні до Коринтян”: “Я ж покажу вам путь ще кращу. Любов ніколи не перестає”, а також говорить про любов в контексті інших духовних дарів. Любов є даром, як говорить сам Павло, “найдосконалішим, який ніколи не перестає”. “Любов довго терпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Ніколи любов не перестає!” (Коринтянам 13:4-8).Так, любов для всіх і дарована всім і любити треба всіх і любов по всюду. Так само ми даруємо комусь свою любов. Якщо ми щиро любимо, ми довіряємо і думаємо, що і нас взаємно люблять, але незавжди так. Чому? Та тому, що незнають істиної любові. Тому, що є зло, є погани і є добрі люди. Погани втратили свою любов, загубили, розкидали своїми брудними вчинками та злими ділами, а люди які стали добрими, віднайшли любов, а є й такі, що навіть негубили її. Бо чинили добро і мали віру, у добро, у Бога нашого Ісуса Христа, через Якого нам і подаровано дар пізнання любові. І погани були добрими, а добрі були поганами хто має любов, той її нехай будує і укріпляє. Любов хочеться давати, нею хочеться ділитись, її хочеться дарувати, якщо це істина любов. І коли ти її даруєш комусь – це означає комусь одному, як і йдеться у вірші. І коли ти комусь щось даруєш – зновуш комусь одному і від цого одного хочеться взаємності, тобто від цієї особи – до якої і відноситься цей вірш і до всіх таких… А дальше знову хочу поділитись про любов яку подарував мені Бог. Коли тебе обманули – твою любов забрали і невіддали і болить душа. Забрали частинку тебе з якою ти щиро ділилився і потрібен час щоб залікувати ці рани. І коли ти прощаєш тим хто тебе обідив ти почнеш находити істину любов. Тому, що все вертається з торицею! Простиш ти – простять тобі, полюбиш ти – полюблять тебе. А душа болить тому, що невідбувся обмін, ти віддав свою любов а взаємну любов не получив і нема чим закрити цю пустоту. Це як день народження в тебе і твого найкращого друга в один день, ви зустрічаєтесь і ти для нього маєш подарунок і надієшся, що і він має для тебе. І тут наступив момент – ти береш подарунок і даруєш йому і чекаєш від нього теж саме, а він, що робить, подякував, розвернувся і пішов неподарувавши тобі подарунка (взаємність) і ти з пустими руками і тобі обідно. Але ти не падай духом тому, що твій подарок завжди з тобою, а друг навіть незнає, що це дар, він навіть не зможе його розпакувати і небуде знати як ним користуватись і викине його. Бо любов це подарунок від Бога. Не викидуйте цей подарунок бо в цьому дарі наше життя. Завжди скільки людей би нестояло до тебе в черзі за любов’ю, якщо ти маєш в свому серці істину любов, ти схочеш поділитися нею з всіма.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 votes, average: 5,00 out of 5)



Згубна влада грошей над людиною.
Ви зараз читаєте: Любов безкорислива
Copyright © Українська література 2023. All Rights Reserved.