Молитви за зцілення душі

Молитва за зцілення душі

Господи Ісусе, я молюся за свою душу. У ній відображені усі наслідки гріха. Через це я часто почуваюся знервованим(ною) і роздратованим(ною), неспокійним(ною) і мстивим(ою). Погані звички пустили коріння у моїй душі.

Там залишилися знаки від ран, через що мені важко любити свого ближнього. Через різні переживання, які мав(ла) у житті, я став(ла) дуже недовірливим(ою).

О Господи, очисти мою підсвідомість. Увійди глибоко в неї зі Своїм світлом, так щоб темрява не поглинула її. Силою Своєї благодаті, торкнись

глибиин моєї душі, яка є в’язним матеріальних речей і звідки походять мої страхи.

Очисти мене так, щоб мій дух міг ще більше відкритись до Тебе і Твого Слова.

Я прошу, Господи Ісусе, щоб Ти зцілив усе моє занепокоєння і травми. Які виникли через мої невдачі та здійсненні плани. Очисти мене від усякої внутрішньої темряви і потурбуйся моїми ранами у центрі моєї підсвідомості.

Силою Твого імені і через Твоє Слово залишаю зараз мудрування і зарозумілість, які опираються пізнанню Бога, і я підпорядковую кожну думку Твоїй волі.

Я прошу Тебе. Щоб моя душа була оновлена силою Твого Святого Духа і Твого

Слова, так щоб тільки те, що правдиве, чесне, справедливе, чесне, любе, шанобливе і гідне хвали могло наповнити мої думки.

Нехай мир Божий, який набагато більший, ніж я можу зрозуміти, тримає моє серце і душу в Христі Ісусі.

Зараз я молюся за тих осіб, які духовно хворі і мають багато проблем. Полегши їхні тягарі і зціли їхні рани, які походять від їхніх духовних слабостей.

Захисти тих дітей і молодих людей, які отримали цей сумний спадок. Звільни їх від депресії, страхів, неврозів і всякої психологічної проблеми. Зціли також тих, які стали психологічно хворими через невдачі у сім’ї, у школі чи на роботі.

Відведи від них будь-яку допомогу про самогубство і звільни їх від будь-якої думки, яка їх сковує.

Ісусе, будь єдиним Господом нашої душі! Своєю дорогоцінною Кров’ю звільни людей, що практикують окультизм і чародійство, наслідки яких ведуть до духовної темряви і смерті. Віднови мир і спокій у цих душах!

Амінь

Молись за нас, о Діво Маріє, Мати Божа, в ім’я Ісуса!

Молитва за внутрішнє зцілення

Мій Ісусе!

Стаю сьогодні перед Тобою, щою попросити про зцілення моїх спогадів, усього, що я прожив, що зберігається у моїй підсвідомості і що продовжує мене мучити.

Ти знаєш мене і знаєш причину кожної проблеми, яку я ношу в середині.

Прийди, Ісусе, і зціли ці спогади, всі хвилини, коли я почувався(лась) відкиненим(ою), знеохоченим(ою) і проігнорованим(ою) навіть тими, кого любив(ла) найбільше.

Зціли в мені почуття ненависті, помсти, гіркоти і браку пробачення, які дуже часто атакують моє тіло. Спричинюючи біль і фізичні недуги.

Зціли мене, Ісусе, від тих хвилин небезпеки, які я пережив(ла) і які перетворили мене у боязливу й ненадійну людину.

О Господи, я ношу у собі так багато травм і потрясінь…,і тільки Ти їх можеш зцілити!

Тому я благаю Тебе: омий мій розум у Твоїй Крові, дай мені Своє зцілення і наповни мене Своїм миром. Вічно буду Тебе прославляти і дякувати Тобі, бо вірю, що Ти дієш зараз у мені і що в Тобі я буду новим створінням.

Силою Твого імені, Ісусе!

Амінь

Заступницька молитва за внутрішнє зцілення іншого

Господи Ісусе, я благаю Тебе увійди у серце… (ім’я людини) і торкнутись тих життєвих пережитків, які потребують зцілення.

Ти знаєш…(ім’я людини) краще, ніж він/вона знає себе.

Якщо знайдеш якусь рану, торкнись її, утіш її, звільни її.

Якща він/вона почувається самотнім(ою), покинутим(ою), відкинутим(ою) людьми, подаруй йому/її через Свою відновлюючи любов нове усвідомлення своєї особистої вартості.

Ісусе, я довіряю…(ім’я людини) цілковито Тобі: тіло, розум і дух; і дякую Тобі за те, що робиш його/її знову цілісним(ою).

Дякую Тобі, Господи!

Амінь

Молитва за внутрішнє і фізичне зцілення

Господи Ісусе Христе, я вірю, що Ти воскреслий і прославлений Син Бога Отця і що Ти є тут посеред нас, живеш і заступаєшся за мене, любиш мене і хочеш мені допомогти. Я цілковито довіряю себе Тобі, бо знаю, що Ти хочеш мене зцілити і Ти є всемогутній, щоб це зробити!

Господи Ісусе, я благаю: пробач мені мої гріхи, провини й упущення, а особливо зціли в мені всі мої погані звички. За допомогою Твоєї благодаті, будь ласка, пробач тим, які скривдили чи зранили мене.

Ісусе Христе, мій Боже і Друже, в цю хвилину я приймаю Тебе як свого улюбленого Спасителя і Господа, єдиного вчителя всього мого єства, всього ким я є і що маю.

Ісусе, мій Господи і Царю, я благаю Тебе увійти зараз у моє життя і залишитись назавжди зі мною, як Ти обіцяв: “Отож я з вами по всі дні аж до кінця віку” (Матей28:20). Я вірю у Твоє Слово.

Господи Іусе, я довіряю Тобі зараз свій розум, свою волю і все своє життя, бо хочу, щоб Ти, ане мій егоїзм, був центром мого життя.

Мій Визволителю і Брате, покажи мені чудовий план, який Ти маєш для мого життя у цьому світі й у вічності. Я приймаю люблячий і спасаючий план Вічного Отця для мене.

Мій Господи і Боже, дай мені Свій мир і Свою силу, я міг(могла) догодити Тобі в усьому, що я роблю, приймаючи те, яким(ою) я є зараз, і те, яким Ти плануєш, щоб я був(була).

Господи Ісусе, цілковито обнови мене, бо я знаю, що це є те, чого Ти для мене зараз бажаєш.

Я дякую Тобі, Господи Ісусе і Боже, бо Ти зцілюєш і помазуєш мене Своєю безмежною силою і вічною любов’ю, яка зціляє і спасає. Я дякую Тобі і Твоїй великій турботі про мене, бо знаю, що Твоє спасіння досягає кожного куточка мого єства, щоб мене зцілити.

Мій Ісусе. Я благаю: пройди коридорами мого розуму, моєї підсвідомості й несвідомості, стираючи всі болючі спогади, заливаючи Твоєю Спадаючою Кров’ю весь мій розум і всі інші місця, які є нездоровими.

Мій Спасителю, я вірю в обіцянку, яку Ти дав кожному, хто приймає Тебе у своє серце, що Ти даси їм силу стати синами Бога Отця (пор. Ів.1:12).

Я вірю, що у цю хвилину я отримав(ла) Духа усиновлення: я був(була) наново народжений(на) як дитина Твого Небесного Отця і люблю Його як свого вічного Отця.

Ісусе Христе, Всемогутній Боже Всесвіту, я також вірю, що Бог Отець дасть нам вічне життя, якщо ми приймаємо Тебе як Спасителя. Тому що фонтан безкінечного життя і здоров’я є в Тобі, сила Твого Хреста. Який Ти прийняв за наше спасіння і вічне щастя.

Я знаю, мій добрий Ісусе. Що Ти перетерпів за мене страсті, і щиро дякую Тобі за Твою величезну любов.

Ісусе Господи, спаси мене і забери від мене всякий смуток, щоб я міг(могла) радісно пославляти Твоє святе ім.’я Відкупителя і Визволителя Всесвіту і перебувати в славі Небесного Отця.

Ісусе, мій господи і Спасителю, я вірю, що Ти воскрес із мертвих і сидиш по правиці Небесного Отця на троні слави, заступаючись за мене і тих, кого я люблю. Ісусе, Сину Давида, я потребую Тебе, прийди і зціли мене від усякої немочі, і я дякую Тобі.

Ісусе, мій Господи і мій Боже, я також прошу Тебе зцілити кожного, хто страждає.

Амінь

Прославмо Господа!

Слава Тобі, Господи Ісусе Христе!

Молись за мене, о Свята Діво, розпростри свій плащ захисту наді мною.

Амінь

Молитва за очищення серця і за небесну мудрість

Укріпи мене, Боже, благодаттю Святого Духа. Дай мені силу скріпитися душею і звільнити своє серце від усякої непотрібної турботи і тривоги; нехай мене не займають різні бажання якої-небудь дрібниці чи дорогоцінної речі, але нехай я дивлюся на все, як на марнотне, й усвідомлю те, що разом з ними і я минуся. Бо нема нічого тривкого під сонцем, де все марнота і морока духа (Муд. 1,14).О, який мудрий той, хто так міркує! Дай мені, Господи, небесну мудрість, щоб я вчився над усе Тебе шукати і находити, над усе Тебе розуміти і любити, а все інше пізнавати так, як воно є, за порядком Твоєї мудрості.

Дай мені вміло обминати облесну людину і терпеливо зносити противника. Бо велика мудрість міститься в тому, щоб не давати хитати собою кожному подмухові слів і не наставляти вуха на підступну підлесливість зводителя; бо якщо вийдеться на таку дорогу, то вже йдеться далі безпечно.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 votes, average: 5,00 out of 5)



Душа печорина.
Ви зараз читаєте: Молитви за зцілення душі
Copyright © Українська література 2023. All Rights Reserved.